Bloggarkiv

tisdag 18 januari 2011

Trött!

Jag hatar livet just nu! Är så jävla trött!!!!  Har sovit från kl. 10:00 till kl.13:30 och är fortfarande trött! Har ingen lust med någonting. Funderade ett tag på om jag skulle ta en tur på Grandie. Men nä, jag gör det en annan dag när jag känner att jag vill och har lust!! När nu det blir :(   Vill inte......någonting!! Vill inte ens vara vaken, skulle gärna gå och lägga mig igen! Slippa tänka, slippa vara vaken och känna att jag inte vill göra något! 


Har inget liv längre! Vill inte leva så här! Vet inte vad jag ska göra för att jag ska orka leva! Nu ringde min kurator och avbokade min tid till henne i slutet på veckan! Skitbra!!! Hon kommer vara sjukskriven i 4 veckor framöver!! Ännu bättre, när jag mår så här!! Jag tror jag lägger ner det också snart!! Vad blir det nu då??


Ja, vi får väl se vad min läkare säger när jag ska till henne, ska till henne också i slutet på veckan. Så vi får väl hoppas att inte hon blir sjuk!! Jävla skit!!!  Nä, jag kan lika gärna gå och lägga mig igen! Finns ingen anledning för mig att vara vaken! Det blir ingen bättre dag än så här i alla fall!


Skulle kunna gå ner och mocka i stallet, men det kan jag ju lika gärna göra sen! Finns ingen anledning att jag gör det nu! Varför tvinga sig ner? Bläääh, säger jag bara! Skulle behöva ha någon positiv människa runt omkring mig, någon glad och hurtig kanske. Nä, kan lika gärna uggla här för mig själv! Jag går och lägger mig i soffan!


Se you!  Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar